Photobucket program sustinatori

Program 2010



Programa campionatului de baseball şi softball, ediţia I
între şcolilie generale din Tg-Mureş


1. Campionatul şcolar, ediţia I, se va desfăşura în 21 - 23 mai 2010.

2. Participanţii sunt elevii claselor V-VIII.

3. C.S. Baseball şi Softball Mureş pune la dispoziţia elevilor antrenori la şcolile, care vor să formeze o echipă în perioada 15 martie - 20 mai, oferind pregătire teoretică şi practică, o şedinţă pe săptămână cu acordul cadrelor didactice.

4. În această perioadă de pregătire, 15 martie - 20 mai, cadrele didactice de la catedra de sport pot face cunoştinţă cu acest sport nou, pot să se iniţieze în baseball, primind sprijin din partea clubului pentru a învăţa noţiunile de bază ale acestui sport şi regulile jocului.

5. În timpul perioadei pregătirilor, profesorii, care vor să iniţieze o echipă proprie, vor beneficia şi ei de învăţarea noţiunilor de bază şi a regulilor jocului. După această perioadă, odată cu începerea sezonului, vor fi invitaţi la şedinţele teoretice şi practice a clubului. Pe baza acestor cunoştinţe acumulate, în luna septembrie vor participa la cursuri intensive de 2 săptămâni, susţinând un test scris (teoretic şi practic) în faţa unei comisii alcătuite din membrii clubului dar şi de la Federaţia Română de Baseball şi Softball. După absolvirea cursului vor primi o adeverinţă de la CSBSM, atestând pregătirea lor profesională.

6. Pe baza acestui curs, vor beneficia şi de ajutorul nostru asigurând echipamente pentru pregătirea jucătorilor. Cei care vor vrea să-şi dezvolte o echipă proprie, vor primi suport material şi asistenţă gratuită la unul dintre membrii clubului.

7. În 2011 clubul nostru are ca scop introducerea aceluiaşi program în şcoli, pentru clasele I-IV şi clasele liceale.

8. Echipa câştigătoare şi cei mai buni jucători ai turneului vor primi ca premiu un cantonament cu lotul clubului nostru pe o durată de o săptămână.

9. Echipele pot fi mixte (fete + băieţi), însă în cazul în care se pot aduna 9 jucători - fete - la o şcoală, atunci se va organiza secţiune separată pentru softball. (baseball pentru fete)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu